Forcys Computers logo

Let op: Deze website gebruikt cookies en soortgelijke technieken.

Dit is nodig om de website te presenteren zoals deze is bedoeld.

Geaccepteerd
corner left-topcorner right-top
Al meer dan 30 jaar..
zorgt Forcys voor Zekerheid in Computers & Automatisering
corner left-bottomcorner right-bottom

Forcys Computers is sinds 1986 hét adres voor alles op het gebied van Computers & Automatisering

Forcys Computers is in Noord-Nederland actief in 5 vestigingen. Bent u op zoek naar een nieuw computersysteem, een tablet, printer of gewoon een inkt-cartridge? Wij adviseren u graag!

Door eerlijk advies, goede producten en het nakomen van afspraken, bieden wij onze klanten zekerheid op het gebied van computers en automatisering.

Winkellocaties Laatste Folder Zakelijke Diensten

Forcys levert zakelijk uw infrastructuur

Uw ICT zakelijk goed geregeld

Betrouwbare computers en computersystemen zijn onmisbaar voor een onderneming. U wilt daarom kwaliteit en betrouwbaarheid op het gebied van hardware, software, automatisering en systeembeheer. En het liefst alles in één pakket. Dit is precies wat Forcys u levert.

Softwarepakketten voor bedrijven

Voor Officepakketten, software voor videobewerking of geluidsbewerking, back-up software kunt u terecht bij Forcys. Voor u een pakket aanschaft kunt u altijd contact met ons opnemen voor advies en voor onze ervaringen met het betreffende pakket. Onze medewerkers kennen de pakketten door en door en staan u graag te woord.

Forcys levert klantspecifieke hardware

Natuurlijk levert Forcys alle bekende merken van computerfabrikanten zoals Apple en Samsung. Maar veel liever dan standaardapparatuur leveren wij u hardware die specifiek bij uw bedrijf past. Dit betekent dat Forcys een pc handmatig samenstelt aan de hand van uw wensen. Daarbij kijken wij met een scherp oog naar kwalitatief het beste materiaal voor de beste prijs. Voor onze technici een ware sport, voor u een win-winsituatie.

Notebooks, laptops, printers, beeldschermen, telefonie: computers en alle randapparatuur vindt u bij Forcys. U bestelt, wij leveren maar installeren de apparatuur uiteraard ook voor u.

Aanleg van computersystemen

De systeembeheerders van Forcys laten uw netwerk functioneren alsof het hun eigen netwerk betreft. Want wij zijn pas tevreden als bij u alles optimaal functioneert. En dat begint bij de aanleg van uw computernetwerk. Van werkstations tot servers en van cloud services tot remote desktop installatie. Wij adviseren en voeren voor u uit.

Forcys helpdesk verhelpt snel uw computerproblemen

Computerproblemen zijn frustrerend en kosten u per saldo veel te veel tijd. Op zo’n moment is het een geruststellend idee dat u de helpdesk van Forcys kunt bellen. De servicemedewerkers van de helpdesk helpen u vriendelijk en deskundig verder, zodat u zo min mogelijk tijd verliest.

Bij ons geen ticketsysteem, maar direct hulp. Op afstand kijken wij met uw computer mee om te analyseren waar het probleem ligt en hoe we dit op kunnen lossen. Dat is wel zo gemakkelijk voor u en uw collega’s, want ook die helpen wij op dezelfde flexibele manier. Wilt u liever toch een servicemedewerker op locatie, dan maken we snel een afspraak.

Eigen technische dienst in alle Forcys winkels

Uw adres voor onderhoud, reparaties of upgrades

Contact opnemen

Forcys Computers
Modem 2i, 7741 MJ Coevorden
Telefoon: (0524) 52 33 59
Fax: (0524) 52 34 29
E-mail: info@forcys.nl

Copyright © 2015 Forcys Computers. Alle rechten voorbehouden. K.v.K. Meppel 04033993. BTW-nummer NL802774829B01.