Alle IT oplossingen van Forcys in 1 overzicht

alle oplossingen voor jouw IT problemen op een rij


IT diensten waar je blij van wordt

Onze IT-diensten zijn ontwikkeld met 1 doel: jouw bedrijf naar een hoger niveau brengen door IT beter te integreren in de bedrijfsprocessen.

#microsoft-365(opent in een nieuwe tab)


ICT scan

Voordat we een groot project uitvoeren bij een nieuwe klant voeren we eerst een ICT scan uit. Denk bij een groot project aan het vervangen van een server of het aangaan van een systeembeheer-contract.

Wij nemen jouw huidige ICT onder de loep, zodat we weten waar we aan beginnen. Zo heb jij ook zekerheid dat de oplossing die geleverd wordt de juiste is en dat je er optimaal gebruik van kan maken.

Managed IT

Voor bedrijven die hun IT-zaken volledig uit willen besteden aan een IT specialist en hun kosten inzichtelijk willen maken, bieden wij Managed IT aan. Voor een vast bedrag per maand leveren we een complete IT oplossing waar je geen omkijken naar hebt. Ook krijg je een persoonlijke vCIO toegewezen die periodiek naar de ontwikkelingen van jouw bedrijf en ontwikkelingen van IT-oplossingen kijkt, zodat jouw bedrijf optimaal gebruik maakt van de beste IT oplossingen.

1 factuur per maand
Maandelijks opzegbaar
ICT scan vooraf
Per gebruiker

Systeembeheer

Voor bedrijven die een IT dienstverlener zoeken die met ze mee denkt en binnen afgesproken tijd problemen oppakt, bieden wij Systeembeheer aan. Voor een vast bedrag per maand voeren we onderhoud uit op servers, netwerk en werkstations. Alle systemen worden continu gemonitord en beschermd door ons managementsysteem en IT professionals.

Periodiek onderhoud
Maandelijks opzegbaar
ICT scan vooraf
Per apparaat
SLA vanaf 2 uur


VoIP bellen

Krijg je klachten van je klanten dat je slecht bereikbaar bent? Wordt je gek van klanten die jou constant op je mobiel bellen in plaats van je zakelijke nummer? Wij zorgen ervoor dat je de telefoon weer met plezier opneemt.

vanaf €7 per maand
Maandelijks opzegbaar
Flexibel
Overal bereikbaar
SLA vanaf 2 uur


Zakelijk internet

Heb je een slechte internetverbinding? Of wil je zeker weten dat een monteur snel op locatie is als er een storing is? Wij leveren zakelijke internetverbindingen met uptime garantie en SLA vanaf 4 uur.

vanaf €35 per maand
Maandelijks opzegbaar
Glasvezel of VDSL
99% uptime
SLA vanaf 4 uur


Office 365

Wil je overal bij je bestanden en eenvoudig samenwerken met je collega’s? Wil je online vergaderen en altijd jouw e-mail, afspraken en contacten bij de hand hebben? Wij helpen jouw bedrijf naar de cloud met Office 365 producten.

Vanaf €4,50 per maand
Maandelijks opzegbaar
Gratis 1e-lijn support
Uitgevoerd door integratiespecialist


Website hosting & website ontwerp

Wil je jouw gebruikers een betere ervaring geven op jouw website? Wil je het verkeer en conversies op jouw website verhogen? Met een snellere website zorgen wij voor meer omzet.

WordPress geoptimaliseerd
300-500ms TTFB
Automatische back-up
Gratis SSL-certificaat

Online & Offline Back-up

Voor zowel bedrijven als particulier is het een zeer belangrijk onderdeel. Je zakelijke of persoonlijke DATA. Dit mag niet verloren gaan. Wil je zeker zijn dat je data niet kan verdwijnen? Dan moet je zorgen voor een goede backup. Forcys beheerd al jaren lang de backups van verschillende bedrijven.

Wilt u ook zeker zijn dat uw data veilig is? Wacht dan niet totdat het te laat is en neem contact op voor alle mogelijkheden!

1 factuur per maand
Maandelijks opzegbaar
Betalen per GB
Dagelijks rapporten