Forcys Computers logo

Let op: Deze website gebruikt cookies en soortgelijke technieken.

Dit is nodig om de website te presenteren zoals deze is bedoeld.

Geaccepteerd
corner left-topcorner right-top
Al meer dan 30 jaar..
zorgt Forcys voor Zekerheid in Computers & Automatisering
corner left-bottomcorner right-bottom

Forcys Computers is sinds 1986 hét adres voor alles op het gebied van Computers & Automatisering

Forcys Computers is in Noord-Nederland actief in 5 vestigingen. Bent u op zoek naar een nieuw computersysteem, een tablet, printer of gewoon een inkt-cartridge? Wij adviseren u graag!

Door eerlijk advies, goede producten en het nakomen van afspraken, bieden wij onze klanten zekerheid op het gebied van computers en automatisering.

Winkellocaties Laatste Folder Zakelijke Diensten

Webdesign door Forcys

responsive webdesignInternet is niet meer uit het dagelijks leven te denken. Belangrijk dus dat u met uw bedrijf of organisatie goed vindbaar bent op het internet. Binnen Forcys is er een afdeling die zich bezighoudt met de ontwikkeling van websites. Ze kunnen uw huidige website kritisch met u nalopen en een verbeter-voorstel doen.

Voor het ontwikkelen van mooi vormgegeven, technisch hoogstaande websites maakt Forcys gebruik van het alom geprezen systeem Joomla. Dit is een Content Management Systeem (kortweg: CMS) dat er voor zorgt dat de een website aan de voorzijde volgens een vooraf ingesteld design wordt getoond, terwijl de inhoud van de website aan de achterkant in een afgesloten gedeelte gemakkelijk is te beheren door één of meerdere aangewezen personen. Zo zijn teksten voor bijvoorbeeld producten of nieuwsberichten of foto's gemakkelijk bij te werken.

Contact opnemen

Forcys Computers
Modem 2i, 7741 MJ Coevorden
Telefoon: (0524) 52 33 59
Fax: (0524) 52 34 29
E-mail: info@forcys.nl

Copyright © 2015 Forcys Computers. Alle rechten voorbehouden. K.v.K. Meppel 04033993. BTW-nummer NL802774829B01.