Forcys Computers logo

Let op: Deze website gebruikt cookies en soortgelijke technieken.

Dit is nodig om de website te presenteren zoals deze is bedoeld.

Geaccepteerd
corner left-topcorner right-top
Al meer dan 30 jaar..
zorgt Forcys voor Zekerheid in Computers & Automatisering
corner left-bottomcorner right-bottom

Forcys Computers is sinds 1986 hét adres voor alles op het gebied van Computers & Automatisering

Forcys Computers is in Noord-Nederland actief in 5 vestigingen. Bent u op zoek naar een nieuw computersysteem, een tablet, printer of gewoon een inkt-cartridge? Wij adviseren u graag!

Door eerlijk advies, goede producten en het nakomen van afspraken, bieden wij onze klanten zekerheid op het gebied van computers en automatisering.

Winkellocaties Laatste Folder Zakelijke Diensten

Hosting en domeinregistraties door Forcys

Om uw website goed te laten presteren op het internet is het van belang dat de server waarop deze draait stabiel is en uitgerust met de nieuwste technologie. Om hierin een oplossing te bieden biedt Forcys haar klanten deze dienstverlening zelf aan, ondersteund door een technische partner die hierin gespecialiseerd is.

domeinregistraties van de hele wereldAlle servers zijn -in tegenstelling tot vele andere 'goedkopere' hostingproviders- geplaatst in Nederland. Dit betekent dat er geen onnodige vertraging optreedt in het bereiken van uw website omdat de route kort is en technisch uitstekend bewaakt. Vrijwel alle internetproviders hebben directe en zeer snelle verbindingen met internetknooppunten in Amsterdam en in bijvoorbeeld de Eemshaven, waar vanuit de rest van de wereld weer bereikbaar wordt. De datacentra waar de servers van Forcys zijn geplaatst bevinden zich in de modernste datacenta in Amsterdam en Rotterdam.

Contact opnemen

Forcys Computers
Modem 2i, 7741 MJ Coevorden
Telefoon: (0524) 52 33 59
Fax: (0524) 52 34 29
E-mail: info@forcys.nl

Copyright © 2015 Forcys Computers. Alle rechten voorbehouden. K.v.K. Meppel 04033993. BTW-nummer NL802774829B01.