Forcys Computers logo
Forcys levert service

Problemen met uw computer of geen tijd? Forcys komt bij u thuis

Heeft u weleens computervragen of computerproblemen waar u zich geen raad mee weet of waarvan u geen tijd hebt om ze op te lossen? Vraag dan Forcys om u thuis verder te helpen. Installatie en kleine reparaties voeren wij meestal direct voor u uit. Hebben we meer tijd nodig dan repareren wij uw computer of laptop in onze eigen werkplaats. Praktisch alle voorkomende reparaties voeren wij voor u uit. Uiteraard ontvangt u van ons vooraf een prijsopgave zodat u zelf een afweging kunt maken of reparatie loont.

Ook voor computergebruikers die het aan tijd ontbreekt is de thuisservice ideaal. Forcys installeert internet, sluit computers aan en installeert programmatuur, verwijdert virussen, maakt back-ups, stelt netwerken en thuiswerkplekken in. Naast de thuisservice beschikt Forcys ook over een telefonische helpdesk. De telefonische helpdesk helpt computergebruikers op afstand. We kijken dan mee met de computer thuis en beantwoorden uw vragen en lossen problemen op. Zo zijn we op afstand, maar toch dichtbij.

Computerreparatie, upgraden of onderhoud? Kom naar Forcys

Voor het repareren, upgraden en onderhouden van computers en randapparatuur van alle merken gaat u naar Forcys. Wij weten hoe vervelend computerproblemen zijn en daarom onderhouden, upgraden en repareren wij zo snel mogelijk. Onze medewerkers van de technische dienst spannen zich voor de volle honderd procent in om uw computer te laten presteren als nooit tevoren.

Onze services:

  • opschonen pc (i.v.m bijvoorbeeld spyware of virus)
  • (her)installatie van uw besturingssysteem (Windows)
  • repareren/vervangen van defecte onderdelen zoals harddisk, voeding of moederbord
  • reparaties aan randapparatuur zoals printers, scanners en monitoren
  • verbeteren van de prestaties van uw bestaande pc door bijvoorbeeld het vergroten van het geheugen of een volledige upgrade van uw systeem (inclusief nieuwe processor en moederbord)

Ook repareren we laptops en daar zijn we bijzonder handig in. Een defect laptopscherm of backlight, een afgebroken stroomconnector of een haperende ventilator waardoor de laptop te heet wordt? Reparatie is voor ons geen probleem!


Prijzen Technische dienst (incl. BTW)

Uurtarief bij reparaties en installaties € 59,00 (per uur)
Backup, (max 1TB) € 44,95 (per uur)
Remote Assist (Teamviewer) € 29,50 (per ½ uur)
Onderhoudsbeurt € 55,00
Windows installatie € 59,00
Inbouw hardware groot € 29,95
Inbouw hardware klein € 17,95

Contact opnemen

Forcys Computers
Modem 2i, 7741 MJ Coevorden
Telefoon: (0524) 52 33 59
E-mail: info@forcys.nl