Trage computer of laptop sneller maken

Heb je last van een trage computer of laptop? Onze computer experts helpen je van die frustratie af! Jouw desktop PC heeft in de afgelopen jaren heel wat onnodige bestanden en programma’s verzameld en daar wordt hij heel erg traag van. Je hebt er helemaal niets aan en het zit alleen maar in de weg.

Elk programma op jouw computer laadt bij de installatie of update nieuwe bestanden en services. Die onderdelen worden niet altijd even goed opgeruimd, waardoor jouw computer vol loopt met allemaal rommel. Dat is een van de redenen dat computers na verloop van tijd traag worden. Wij kunnen jouw laptop of computer grondig controleren en weer opschonen, zodat hij een stuk sneller werkt en je weer met een fijn gevoel met je computer kunt werken.

Zo doen we dat

Afspraak maken
Prijsopgave bespreken
Probleem oplossen
87.000+

Reparaties uitgevoerd

8,4

Gemiddelde beoordeling

€50

Gemiddelde reparatiekosten

Wij zoeken uit waarom je laptop of computer traag is

Vraag je je af waarom jouw computer of laptop traag is? Wij kunnen snel uitzoeken waar de oorzaak ligt. We controleren eerst alle onderdelen van jouw computer, zoals het werkgeheugen en de harde schijf. Als we geen defecten aantreffen, zoeken we uit waarom jouw harde schijf en geheugen is volgelopen en lossen dat op. Jouw computer expert zoekt uit welke programma’s onnodige ruimte en processen in beslag nemen en schonen dat allemaal op.

Afspraak maken
Voor het maken van een afspraak om je computer sneller te laten maken bel je met onze helpdesk op 085-2733975 op werkdagen van 09:00 tot 18:00 en zaterdag van 09:00 tot 17:00 of vul ons online afspraakformulier in. Je kunt ook je computer of laptop zonder afspraak inleveren bij een van onze computerwinkels.

Trage computer of laptop: wat te doen?

Ben je benieuwd wat je nog meer kunt doen om je computer of laptop sneller te maken? Onze computer experts kunnen meer dan alleen jouw Windows opschonen. In veel oudere of goedkopere notebooks en desktops zit namelijk nog een trage harde schijf of te weinig werkgeheugen. Dat kunnen wij veilig en snel voor je uitbreiden, zonder dat je jouw bestanden en data verliest. Enkele mogelijkheden zijn:

Harde schijf vervangen door SSD

Met een SSD is je PC tot 10x zo snel!

Werkgeheugen uitbreiden

Met meer RAM kan je PC meer taken tegelijk aan! Handig als je graag 100 tabbladen open hebt staan.

Computer onderhoud

Met regelmatig onderhoud blijft je computer snel en blijf je problemen voor!

Computer sneller maken: Forcys

Wil jij ook jouw computer sneller laten maken? Ons team van computerspecialisten staat voor je klaar om je daarbij te helpen.

Telefonisch afspraak maken
Voor het maken van een afspraak om je computer sneller te laten maken bel je met onze helpdesk op 085-2733975 op werkdagen van 09:00 tot 18:00 en zaterdag van 09:00 tot 17:00.

Aanmelden via website
Je vraagt heel makkelijk computerhulp aan door ons online afspraakformulier in te vullen.

Inleveren bij onze computerwinkel
Je kunt ook je computer of laptop zonder afspraak inleveren bij een van onze computerwinkels.


Hoe lang zijn jullie bezig met het opschonen van een computer?

De meeste reparaties zijn binnen 2 tot 4 werkdagen klaar. Hoe lang een reparatie precies duurt hangt van het probleem af en of er problemen aan het licht komen tijdens het onderzoek.

Krijg ik een prijsopgave vooraf?

Voor computer reparaties geven wij altijd een prijsopgave als de kosten boven de €59,- uitvallen. Je kunt bij het inleveren van je reparatie ook aangeven dat je ten alle tijde eerst een prijsopgave wilt ontvangen. Een computeronderzoek + prijsopgave is kosteloos.

Wat kost het opschonen van mijn computer?

De gemiddelde kosten bedragen ongeveer €55,-. Wil je meer informatie, kijk dan op onze pagina voor reparatietarieven of neem contact op met een van onze winkels.

Wat kost computerhulp op afstand?

Computerhulp op afstand kost €12,50 per kwartier. De meeste problemen zijn in een half uur opgelost. Heb je vaker hulp op afstand nodig, dan kan je ook een abonnement afnemen.

Wat kost computerhulp aan huis?

Computerhulp aan huis kost €16,50 per kwartier met een minimumbedrag van €49,50 ofwel 3 kwartier. De meeste problemen zijn binnen een uur opgelost met een gemiddelde kosten tussen de €50,- en €65,-.

Rekenen jullie voorrijkosten?

We rekenen voorrijkosten tegen 50% van ons tarief. 15 minuten rijden kost dus €8,25.

Wat is de beste manier om mijn computer sneller te maken?

Naast het opschonen van Windows, kan je het beste de harde schijf vervangen door een SSD of het werkgeheugen uitbreiden