VoIP

Beter bereikbaar → Tevreden klanten

VoIP bellen: zakelijke telefonie

Met onze VoIP-telefonie oplossingen zit je nergens meer aan vast.
En dan hebben we het niet alleen over moeilijke contracten, maar ook over jouw telefoon! Je hebt geen VoIP-centrale nodig en de vaste telefoon kan in principe ook de deur uit: bellen kan gewoon met je mobieltje!

Zo zit jij straks optimaal bereikbaar te genieten op het strand en kan je de baas vertellen hoe druk je het wel niet hebt op kantoor. En als je even niet bereikbaar wilt zijn, dan regel je dat met een druk op de knop. Kijk, daar wordt iedereen toch blij van!

100% Bereikbaarheid

In ons online beheersysteem kan je jouw bedrijf optimaal bereikbaar maken voor jouw klanten. Met de modules Meldingen of Openingstijden maak je de eerste stappen naar 100% bereikbaarheid en hoef je geen enkel telefoontje meer te missen.

Vriendelijk voor de beurs

Voor 7 euro per maand heb je al een telefoonnummer en VoIP-account waarmee je overal ter wereld bereikbaar bent. Je kan onze telefonie-app gratis installeren op jouw smartphone, gebruik maken van onze webphone of een echte VoIP-telefoon gebruiken.

Betrouwbaar

Ons VoIP-platform draait op uiterst stabiele servers. Storingen van de afgelopen 5 jaar zijn op 1 vinger te tellen. En ben je bang om niet bereikbaar te zijn bij een internetstoring van bijvoorbeeld Ziggo of KPN? Via je mobiele 4G verbinding blijf je dan toch bereikbaar!