Computerwinkel in Sneek

Maandag09:30 – 18:00
Dinsdag09:30 – 18:00
Woensdag09:30 – 18:00
Donderdag09:30 – 18:00
Vrijdag09:30 – 18:00
Zaterdag09:30 – 13:00
ZondagGesloten

Adres

Forcys Sneek
Kleinzand 26
8601 BH Sneek

Contact

tel: 0515- 419391
Mail: sneek@forcys.nl

Service in de winkel

Advies
Onze computerspecialisten staan voor je klaar en geven je graag persoonlijk advies. Je hoeft daarvoor geen afspraak te maken.

Reparaties
Laat jouw computer of laptop repareren in onze winkel. Ook met een kapotte telefoon, tablet of printer kan je bij onze technische dienst terecht.

Pakketje ophalen
Heb je een online bestelling gedaan, maar wil je liever het pakketje ophalen? Geef dat aan tijdens het bestellen, dan krijg je bericht zodra jouw bestelling klaar staat.

Bereikbaarheid

Onze winkel is gevestigd in het centrum van Sneek aan het Kleinzand. We zijn buren van het Fries Scheepvaart Museum en Weduwe Joustra Beerenburg. We kijken uit op de Hema. Je kan een half uur gratis voor de winkel parkeren!
Het Kleinzand is echter wel een drukke straat; als je bereid bent 150 meter te lopen kan je ook een half uur gratis parkeren op de Bothniakade – deze ligt achter de winkel en je loopt er via de steeg rechts naast de winkel zo naartoe.
Heb je meer boodschappen te doen in Sneek, dan kan je de hele dag gratis parkeren op het oude Flexa-terrein vlak buiten het centrum. Van daar is het 5 minuten lopen naar onze winkel.

Joure

Bolsward

Je bereikt onze computerwinkel vanuit Joure door op de A7 richting Sneek te rijden en de eerste afslag richting centrum Sneek te nemen. Volg de borden richting het centrum en zet de auto neer op een parkeerplekje op het flexaterrein, de Bothniakade of pal voor onze winkel op het Kleinzand.

Je bereikt onze computerwinkel vanuit Bolsward door over de A7 richting Sneek te rijden en de derde afslag van de Sneker rondweg te nemen. Volg de borden richting het centrum en zet de auto neer op een parkeerplekje op het flexaterrein, de Bothniakade of pal voor onze winkel op het Kleinzand.