Computerservice in Parrega

Enkel geopend op afspraak, voor meer informatie of het maken van een afspraak kunt u contact op nemen met 0515 – 560172

Adres

Forcys Parrega
Trekweg 68
8763 MG Parrega

Contact

tel: 0515 – 560172
Mail: parrega@forcys.nl

Service in de winkel

Advies
Onze computerspecialisten staan voor je klaar en geven je graag persoonlijk advies. Je hoeft daarvoor geen afspraak te maken.

Reparaties
Laat jouw computer of laptop repareren in onze winkel. Ook met een kapotte telefoon, tablet of printer kan je bij onze technische dienst terecht.

Pakketje ophalen
Heb je een online bestelling gedaan, maar wil je liever het pakketje ophalen? Geef dat aan tijdens het bestellen, dan krijg je bericht zodra jouw bestelling klaar staat.

Bereikbaarheid

Onze winkel is gevestigd in het oude vissersdorp Parrega. Het dorp ligt precies tussen Workum en Bolsward en heeft 2 twee toegangswegen vanaf de N359, waardoor de computerwinkel makkelijk te bereiken is. Omdat de winkel voor veel van onze klanten op de route naar het werk ligt, brengen zij ‘s ochtends vaak een computer of laptop te reparatie om hem dan op weg naar huis weer op te halen.

Je kan gratis voor de winkel parkeren en er is genoeg plek (ook voor je trekker!). Als je even moet wachten totdat je reparatie klaar is, dan kan je ‘s zomers heerlijk aan het water zitten en naar de bootjes kijken die voorbij varen.

Workum

Bolsward

Je bereikt onze computerwinkel vanuit Workum door over de N359 richting Parrega te rijden. je neemt de eerste afslag van Parrega en rijdt vervolgens richting het centrum (de brug). De winkel ligt 300 meter voor de brug en is te herkennen aan het uithangbord. In de zomer kan je de winkel ook herkennen aan de lelijke zeemeerminnentafel en de vissende groene kikker die voor de winkel op het stalt staan.

Je bereikt onze computerwinkel vanuit Bolsward door over de N359 richting Parrega te rijden. je neemt de eerste afslag van Parrega en rijdt vervolgens richting het centrum (de brug). De winkel ligt 300 meter na de brug en is te herkennen aan het uithangbord. In de zomer kan je de winkel ook herkennen aan de lelijke zeemeerminnentafel en de vissende groene kikker die voor de winkel op het stalt staan.