Hulp bij computer problemen

Heb je hulp nodig met je computer of laptop? Onze computer experts lossen al je problemen aan je desktop en PC vakkundig en snel op.
Last van een trage computer, wil je jouw computer eens op laten schonen of heb je liever dat we alles overzetten naar een nieuwe?
Wij zijn jouw computer specialist en hulplijn voor computer en laptop problemen.

87.000+

reparaties uitgevoerd

8,6

Gemiddelde beoordelingen

€50,-

Gemiddelde reparatie kosten

Computerhulp nodig? Snel geholpen door Forcys

Zodra je hulp nodig hebt bij computer- of laptopproblemen staan onze computerexperts voor je klaar. Zij werken dagelijks aan het oplossen van allerlei computer problemen en hebben gezamenlijk al meer dan 87.000 computer reparaties uitgevoerd voor ruim 50.000 tevreden klanten.

Als je via de website computerhulp aanvraagt, neemt een van onze collega’s telefonisch contact met je op om jouw computerproblemen en -vragen in kaart te brengen. We bespreken vervolgens de mogelijke oplossingen en maken een afspraak om de computer problemen op te lossen. Dat kan met computer hulp aan huis, computer hulp op afstand of door je computer langs te brengen in een van onze winkels voor een computer reparatie.

PC problemen snel opgelost

Problemen met je PC? Wij helpen je snel en vakkundig met bijvoorbeeld:

Computer sneller maken

Wij maken je trage computer weer snel!

Computer opschonen

Wij schonen je volgelopen PC op.

Computer onderhoud

Jaarlijkse APK voor de computer of PC.

Virus verwijderen

Alle virussen gescand en verwijderd!

Windows herinstallatie

Windows herinstallatie met behoud van data

Back-up maken

Wij maken een back-up van al je bestanden

Computer hulp aan huis

Ervaar je problemen met je computer en zoek je een computerspecialist die gewoon bij jou aan huis komt? Onze computer-experts komen bij je langs en leveren de PC hulp die je nodig hebt, zodat jij de deur niet meer uit hoeft.

Computerhulp aan huis aanvragen
Voor het maken van een afspraak voor computerhulp aan huis bel je met onze helpdesk op 085-2733975 op werkdagen van 09:00 tot 18:00 en zaterdag van 09:00 tot 17:00 of vul ons online afspraakformulier in.

Computer hulp op afstand

Heb je een probleem met je computer en wil je snel geholpen worden? Met computerhulp op afstand maakt een van onze medewerkers verbinding met jouw computer en lost samen met jou alle PC problemen op.

Computerhulp op afstand aanvragen
Voor computerhulp op afstand bel je met onze helpdesk op 085-2733975 op werkdagen van 09:00 tot 18:00 en zaterdag van 09:00 tot 17:00 of vul je ons online afspraakformulier in, dan bellen we zo snel mogelijk terug.

Computer reparatie

Heb je een probleem met je computer en is het probleem niet op te lossen met computer hulp op afstand? Lever jouw computer af bij de dichtsbijzijnde Forcys computerwinkel voor computer reparatie. Een computerspecialist neemt je apparaat in ontvangst, inventariseert je probleem en voert een gratis onderzoek uit.

Computer inleveren voor reparatie
Breng je computer voor reparatie langs in een van onze Forcys computerwinkels. Wil je meer informatie? Bel dan met onze helpdesk op 085-2733975 op werkdagen van 09:00 tot 18:00 en zaterdag van 09:00 tot 17:00 of vul ons online afspraakformulier in, dan bellen we zo snel mogelijk terug.

Hoe lang ben ik mijn computer kwijt voor reparatie?

De meeste reparaties zijn binnen 3 tot 5 werkdagen klaar. Hoe lang een reparatie precies duurt hangt van het probleem af. Jouw e-mail instellen is zo gepiept, maar een herinstallatie van Windows inclusief back-up vergt wat meer tijd.

Krijg ik een prijsopgave vooraf?

Voor computer reparaties geven wij altijd een prijsopgave als de kosten boven de €59,- uitvallen. Je kunt bij het inleveren van je reparatie ook aangeven dat je ten alle tijde eerst een prijsopgave wilt ontvangen. Een computeronderzoek + prijsopgave is kosteloos.

Wat kost een computer reparatie?

De prijsopgave is gratis. De gemiddelde reparatiekosten bedragen ongeveer €50,-. Wil je meer informatie,  neem contact op met een van onze winkels.

Wat kost computerhulp op afstand?

Computerhulp op afstand kost €14,95 per kwartier. De meeste problemen zijn in een half uur opgelost. Heb je vaker hulp op afstand nodig, dan kan je ook een abonnement afnemen.

Wat kost computerhulp aan huis?

Computerhulp aan huis kost €70,- per uur. Gemiddeld is een uur ook voldoende om het desbetreffende probleem op te lossen.

Rekenen jullie voorrijkosten?

We rekenen voorrijkosten tegen 50% van ons tarief. 15 minuten rijden kost dus €8,25.