Forcys neemt actieve maatregelen om de verspreiding van het coronavirus zoveel mogelijk tegen te gaan. U kunt hier ook bij helpen.

Verscherpte maatregelen per 23-03-2020

  • Er mogen maximaal 3 klanten tegelijk in de winkel aanwezig zijn.
  • U moet uw handen bij binnenkomst verplicht ontsmetten; u kunt hierbij gebruik maken van onze handspray.
  • Houd minimaal 1,5 meter afstand van zowel klanten als ons personeel
  • Raak bij voorkeur zo weinig mogelijk producten in onze winkel aan.
  • Schud GEEN handen
  • Betaal bij voorkeur met PIN

Het niet nakomen van de bovenstaande maatregelen brengt de gezondheid van niet alleen uzelf, onze klanten en ons personeel in gevaar, maar ook uw en onze directe omgeving. Wij hebben het recht om u de toegang tot onze winkel te ontzeggen indien u deze maatregelen niet in acht neemt.

Veilige inname van reparaties

Het overhandigen van uw apparaat zoals een computer, laptop of tablet is een risicofactor. U kunt zelf dat risico verminderen door het device van tevoren schoon te maken met een doek bevochtigd met bijvoorbeeld schermreiniger. Bij inname in de winkel wordt uw apparaat op dezelfde manier nogmaals gereinigd en vervolgens ontsmet met 70-90% isopropanol. Als de werkzaamheden zijn voltooid, wordt uw device nogmaals ontsmet met isopropanol.

U kunt hier meer lezen over onze reparatiedienst 

Ontsmetting van oppervlakken

Oppervlakken met een hoger risico van verspreiding worden meerdere keren per dag schoongemaakt met allesreiniger en vervolgens ontsmet. Denk hierbij aan deurklinken, de balie en het pinapparaat.

Plexiglas baliescheiding

In onze winkels is op de toonbank een plexiglas cordon geplaatst om de veiligheid van u en onze collega’s te waarborgen. Wij verzoeken u om gesprekken zoveel mogelijk achter deze scheidingswand te voeren, zodat verspreiding van het coronavirus kan worden geminimaliseerd. Raak het cordon niet aan.

Bedrijfscontinuïteitsplan

Wij hanteren sinds afgelopen week een intern epidemieprotocol waarin deze en andere maatregelen zijn opgesteld. Wilt u meer weten over onze maatregelen en oplossingen om de bedrijfscontinuïteit te waarborgen? Neem gerust contact met ons op.