Webdesign en hosting

Aantrekkelijke websites die meer bezoekers trekken

Uw eigen presentatie op het internet

Goed vindbaar zijn via internet is tegenwoordig een must. Belangrijk dus dat u met uw bedrijf of organisatie goed vindbaar bent. Binnen Forcys kijken we graag met u mee naar de huidige stand van zaken en doen u zonodig verbetervoorstellen.

Voor het ontwikkelen van mooie, snelle website die goed presteren op alle mogelijke apparatuur maakt Forcys voornamelijk gebruik van het WordPress systeem. Dit heeft als groot voordeel dat klanten na oplevering zelf de meeste inhoud van de website kunnen bijhouden als ze dit willen. Denk hierbij aan het aanpassen van teksten, of het toevoegen van producten, foto’s of nieuwsberichten.

Snelle websites door snelle servers

Om uw website goed te laten presteren op het internet is het van belang dat de server waarop deze draait stabiel is en uitgerust met de nieuwste technologie.

Alle servers van Forcys zijn -in tegenstelling tot vele andere ‘goedkopere’ hostingproviders- geplaatst in Nederland. De datacentra waar de servers van Forcys zijn geplaatst bevinden zich in de modernste datacentra in Amsterdam en Rotterdam.