Service en diensten

Deskundig ICT beheer

Onze helpdesk lost problemen snel op

Computerproblemen zijn frustrerend en kosten u per saldo veel te veel tijd. Op zo’n moment is het een geruststellend idee dat u de helpdesk van Forcys kunt bellen. De servicemedewerkers van de helpdesk helpen u vriendelijk en deskundig verder, zodat u zo min mogelijk tijd verliest.

Op afstand kijken wij met uw computer mee om te analyseren waar het probleem ligt en hoe we dit op kunnen lossen. Dat is wel zo gemakkelijk voor u en uw collega’s, want ook die helpen wij op dezelfde flexibele manier. Wilt u liever toch een servicemedewerker op locatie, dan maken we snel een afspraak.

Forcys stopt spam en weigert virussen

Spam is ergernis nummer 1 als het om e-mailverkeer gaat. Illegaal, maar lastig uit te bannen. Een goed spamfilter is daarom van belang. Hiermee krijgt u de juiste mails binnen en houdt u spam en virussen buiten de deur. Forcys zorgt ervoor dat uw spamfilter altijd up to date is zodat spam en virussen geen kans krijgen. Dat computert wel zo rustig.

Uw gegevens altijd veilig met Online Backup

Met online back-up is het handmatig maken van een back-up definitief verleden tijd. En dat is maar goed ook, want een handmatige back-up vereist een ijzeren discipline en bij een verkeerde handeling ook nog eens het risico op het verliezen van gegevens. Met een online back-up van Forcys is dit definitief voorbij.

Nooit hoeft u zich zorgen te maken over het verlies van belangrijke informatie op uw computer(s). De dagelijkse back-up verstuurd de gegevens beveiligd naar onze back-up server. Dat geeft wel zo’n veilig en vertrouwd gevoel.

24/7 monitoring

U wilt 24 uur per dag, 7 dagen per week monitoring van servers en werkstations? Geen probleem. U ontvangt van ons schriftelijk een rapportage over het functioneren van uw server(s) en werkstations. Uiteraard grijpen de systeembeheerders onmiddellijk in wanneer zij problemen voorzien. U ontvangt dan direct van ons een mail of we nemen telefonisch contact op.

Gelukkig voorkomt u het merendeel van de problemen door regulier onderhoud. Een schijf die volloopt of een virus dat zich installeert zijn voorbeelden van problemen die voorkomen worden door goed onderhoud. Daar maken wij afspraken met u over over zodat u weet waar wij voor staan en waar u op kunt rekenen.

Onderhoud van computersystemen

Uw vaste Forcys systeembeheerder kent uw computernetwerk en de daarop aangesloten apparatuur door en door. Regelmatig onderhoud zorgt ervoor dat alles soepel blijft draaien. Hier maken we met elkaar afspraken over. Daarin leggen we al uw wensen vast met betrekking tot onderhoud, maar spreken we bijvoorbeeld ook af hoe snel we reageren bij storingen.

Doet zich ondanks alle voorzorgsmaatregelen toch een probleem voor dan is de systeembeheerder, dankzij zijn kennis van uw automatisering, snel in staat om dit op te lossen.

Goed systeembeheer voorkomt problemen

Betrouwbare computers en computersystemen zijn onmisbaar voor een onderneming. U wilt daarom kwaliteit en betrouwbaarheid op het gebied van hardware, software, automatisering en systeembeheer. En het liefst alles in één pakket. Dit is precies wat Forcys u levert.