ICT infrastructuur

Forcys bouwt het fundament

Een stabiele basis

Forcys is niet alleen specialist in het ontwerpen van een solide infrastructuur, wij bouwen en beheren deze ook voor u. Ongeacht of het nu gaat om een traditionele ICT Infrastructuur of om een integratie met een Cloud oplossing.
Het begint allemaal met de aanleg van uw eigen lokale datanetwerk waarin werkstations, opslagmedia en eventueel eigen servers zijn verbonden met elkaar. Door vooraf goed te kijken welke oplossing het beste bij uw bedrijf past, bent u verzekerd van een stabiele en betrouwbare ICT Infrastructuur.

Techniek, mens en beleid

De beveiliging van ICT wordt steeds belangrijker. Door het inzetten van de juiste technologie en het bewust maken van het personeel omtrent mogelijke gevaren, kan de beste beveiligingsstrategie worden bepaald.

Wij leveren een infrastructuur die bij je past

Natuurlijk levert Forcys alle bekende merken van fabrikanten zoals Apple, Samsung, HP, Cisco en zo verder. Vaak leveren wij ook hardware die specifiek bij uw bedrijf past. Dit betekent dat Forcys handmatig een werkplek of server samenstelt aan de hand van de wensen die zijn geĆÆnventariseerd. Daarbij kijken we met een scherp oog naar de prijs-prestatieverhoudingen.

Notebook, laptops, tablets, printers, beeldschermen, telefonie: alle mogelijke computers en randapparatuur levert Forcys. Naast het leveren installaren we de apparatuur desgewenst ook.