Computerwinkel in Sneek

Onze klanten beoordelen ons met een 8.2 Laat ook je review achter op Google

Maandag13:00 – 18:00
Dinsdag09:30 – 18:00
Woensdag09:30 – 18:00
Donderdag09:30 – 18:00
Vrijdag09:30 – 18:00
Zaterdag09:30 – 17:00
ZondagGesloten

Adres

Forcys Sneek
Kleinzand 26
8601BH Sneek

Contact

0515-419391
sneek@forcys.nl
30 minuten gratis parkeren
Technische Dienst
Zakelijk IT partner

Service in de winkel

Advies

Onze computerspecialisten in Sneek staan voor je klaar en geven je graag persoonlijk advies. Je hoeft daarvoor geen afspraak te maken.

Reparaties

Laat jouw computer of laptop repareren in onze winkel. Ook met een kapotte telefoon, tablet of printer kan je bij onze technische dienst terecht.

Pakketje ophalen

Heb je online een bestelling gedaan, maar wil je liever het pakketje ophalen? Geef dat aan tijdens het bestellen, dan krijg je bericht als jouw bestelling klaar staat.

Bereikbaarheid

Onze winkel is gevestigd in het centrum van Sneek aan het Kleinzand. We zijn buren van het Fries Scheepvaart Museum en Weduwe Joustra Beerenburg. We kijken uit op de Hema.
Je kan een half uur gratis voor de winkel parkeren! Het Kleinzand is echter wel een drukke straat; als je bereid bent 150 meter te lopen kan je ook een half uur gratis parkeren op de Bothniakade – deze ligt achter de winkel en je loopt er via de steeg rechts naast de winkel zo naartoe. Heb je meer boodschappen te doen in Sneek, dan kan je de hele dag gratis parkeren op het oude Flexa-terrein vlak buiten het centrum. Van daar is het 5 minuten lopen naar onze winkel.

Let op: Er liggen voor de winkel 2 mindervalideparkeerplekken die niet goed zijn aangegeven. Voorkom hoge boetes! Schrik niet, dit kost €380,-.

Joure

Je bereikt onze computerwinkel vanuit Joure door op de A7 richting Sneek te rijden en de eerste afslag richting centrum Sneek te nemen. Volg de borden richting het centrum en zet de auto neer op een parkeerplekje op het flexaterrein, de Bothniakade of pal voor onze winkel op het Kleinzand.

Bolsward

Je bereikt onze computerwinkel vanuit Bolsward door over de A7 richting Sneek te rijden en de derde afslag van de Sneker rondweg te nemen. Volg de borden richting het centrum en zet de auto neer op een parkeerplekje op het flexaterrein, de Bothniakade of pal voor onze winkel op het Kleinzand.

Reviews van onze klanten

Laat ook je review achter

4,0 28 reviews

 • Avatar Jelmer Stolp ★★★★ 5 maanden geleden
  De vrij hoge prijs is om het over de balie te geven wanneer het niet werkt.
 • Avatar BJ Bouma ★★★★★ een jaar geleden
  Ik ben zeer correct en snel geholpen door vakkundig personeel toen ik problemen had met onze computer.
 • Avatar Frits Brattinga ★★★★★ 10 maanden geleden
  Een computerwinkel met een plus. Aanrader.
 • Avatar Redmer de Boer ★★★★★ een jaar geleden
  Erg goeie service, en goeie prijzen.
  Goed klantgericht
 • Avatar Paul de Groes ★★★★ 11 maanden geleden
  Ik ben goed geholpen
0/5 (0 Reviews)