Forcys Parrega: computerwinkel in Parrega

Onze klanten beoordelen ons met een 8.2. Laat ook een review achter

MaandagGesloten
Dinsdag09:30 – 13:00
Woensdag09:30 – 13:00
Donderdag09:30 – 13:00
Vrijdag09:30 – 13:00
Zaterdag09:30 – 13:00
ZondagGesloten
Maandag – Vrijdag van 13:00 tot 17:00 op telefonische afspraak. Bel naar 0515-560172.

Vanwege het corona-virus voeren wij in Parrega tijdelijk gewijzigde openingstijden. Wij zijn van dinsdag t/m zaterdag geopend van 09:30 tot 13:00. U kunt tussen 13:00-17:00 langskomen op telefonische afspraak. Bel in dat geval naar 0515-560172.

Adres

Forcys Parrega
Trekweg 68
8763MG Parrega

Contact

0515-560172
parrega@forcys.nl
30 minuten gratis parkeren
Technische Dienst
Zakelijk IT partner

Service in de winkel

Advies

Onze computerspecialisten in Parrega staan voor je klaar en geven je graag persoonlijk advies. Je hoeft daarvoor geen afspraak te maken.

Reparaties

Laat jouw computer of laptop repareren in onze winkel. Ook met een kapotte telefoon, tablet of printer kan je bij onze technische dienst terecht.

Pakketje ophalen

Heb je online een bestelling gedaan, maar wil je liever het pakketje ophalen? Geef dat aan tijdens het bestellen, dan krijg je bericht als jouw bestelling klaar staat.


Bereikbaarheid

Onze winkel is gevestigd in het oude vissersdorp Parrega. Het dorp ligt precies tussen Workum en Bolsward en heeft 2 twee toegangswegen vanaf de N359, waardoor de computerwinkel makkelijk te bereiken is. Omdat de winkel voor veel van onze klanten op de route naar het werk ligt, brengen zij ’s ochtends vaak een computer of laptop te reparatie om hem dan op weg naar huis weer op te halen.

Je kan gratis voor de winkel parkeren en er is genoeg plek (ook voor je trekker!). Als je even moet wachten totdat je reparatie klaar is, dan kan je ’s zomers heerlijk aan het water zitten en naar de bootjes kijken die voorbij varen.

Workum

Je bereikt onze computerwinkel vanuit Workum door over de N359 richting Parrega te rijden. je neemt de eerste afslag van Parrega en rijdt vervolgens richting het centrum (de brug). De winkel ligt 300 meter voor de brug en is te herkennen aan het uithangbord. In de zomer kan je de winkel ook herkennen aan de lelijke zeemeerminnentafel en de vissende groene kikker die voor de winkel op het stalt staan.

Bolsward

Je bereikt onze computerwinkel vanuit Bolsward door over de N359 richting Parrega te rijden. je neemt de eerste afslag van Parrega en rijdt vervolgens richting het centrum (de brug). De winkel ligt 300 meter na de brug en is te herkennen aan het uithangbord. In de zomer kan je de winkel ook herkennen aan de lelijke zeemeerminnentafel en de vissende groene kikker die voor de winkel op het stalt staan.


Reviews van onze klanten

Laat ook je review achter

4,1 18 reviews

 • Avatar Theo van de Logt ★★★★ een jaar geleden
  weet alles van computers!
 • Avatar Eeltsje Boomsma ★★★★ een jaar geleden
  Ik kocht hier een verouderde N router, omdat de AC routers op waren maar mocht em terug geven nadat ik elders wel een nieuwe op de kop had getikt.
 • Avatar 007klaas . ★★★★ een jaar geleden
  Prima service
 • Avatar Fred Geerling ★★★★★ 2 jaar geleden
  Hier vind je niet alleen een winkel met aardige mensen, het is ook een goed ict bedrijf. Je kunt er ook als zzp er goed terrecht . ook hulp bij je thuis of op afstand. prima zaak!
0/5 (0 Reviews)